Om Muskel-mekanikeren

Muskel-mekanikeren

Jeg hedder Dennis Deleuran Okholm og er uddannet fysioterapeut i 2018. Min store passion indenfor fysioterapi er træning og bevægelse, som jeg selv bruger meget tid på dagligt. Jeg har været elite-sportsudøver 2/3 af mit liv, først som fodboldspiller dernæst som amerikansk fodboldspiller både i Danmark (klub og landshold) og sidenhen 2 sæsoner i Finland. Derfor ved jeg hvordan det er, at have skader og smerter, som begrænser udførelse af sport eller bevægelse i dagligdagen. Jeg har tilegnet mig stor kendskab til træning og planlægning heraf, da det i mange år har været en stor del af min hverdag. På nuværende tidspunkt er jeg fanget af Crossfit i den lokale box Crossfit Heaven  i Vejle, hvor jeg holder til og er en del af trænerteamet.

Her hos Muskelmekanikeren udøves der fysioterapi og/eller personlig træning i diverse former. Jeg hjælper dig til, at forbedre din præstation, overkomme begrænsende smerter i bevægeapparatet eller opnå en hurtigere recovery imellem dine træninger.
Muskelmekanikeren

Tidligere

Pædagogmedhjælper

Handicapledsager

Securitymedarbejder

Speciale